vrijdag 10 juli 2020

Zomer 2020

 

Groeten uit Thuis


Deze zomer zullen veel van ons thuis doorbrengen en juist daardoor krijgen wij de kriebels om het op te knappen en gezelliger te maken.

Niet alleen de tuin, maar ook binnen.


Klusjes doen of zelfs het groot aanpakken, kunnen vaak vanzelfsprekend gaan. 

En als het gebeurt dat je het bos door de bomen niet meer ziet?





Een handje geven


Hoe fijn is dat als je een navigatiesysteem, een routeplanner of een kaart hebt? Dan weet je precies waar jij bent en waar je naartoe gaat.

Het gevoel van verloren te zijn in het 'bos' of in het proces, verdwijnt en wat er over is, is alleen maar rust en vertrouwen.

Dat is juist wat een interieur plan voor je doet. Je voelt je goed begeleid en weet precies waar je naartoe gaat.






Dit doe ik niet voor de Voor & Na's, maar voor het plezier om jouw enthousiasme over jouw huis te zien.

Voor de ontdekking, mijne in het ontwerpproces en van jou in jouw ruimte te kunnen zien met andere ogen.

Het hoeft per se geen metamorfose te worden. Af en toe gaat het juist in kleine aanpassingen, die een groot verschil maken.

Maar het kan wel zijn dat je juist een nieuw start wilt. Dan is het wel 'jouw huis' te kunnen herkennen in de nieuwe inrichting.


 Het proces



#arckintsessie op Pinterest
#arckintsessie op Pinterest

We bespreken wat je wilt en wat je leuk vindt en dan ga ik op zoek naar verkrijgbare elementen die bij jouw inrichting en wensen past. 

Omdat ik nergens verbonden ben, zoek ik bij verschillenden bronnen en leveranciers, ook binnen verschillenden prijscategorieƫn, meubels en woondecoraties die goed bij jouw stijl passen.

De "WOW!" en het gevoel van, "Ik heb al zin in in het aan te pakken!", dat is waarvoor ik dit doe. Om je te zien verliefd weer te worden op jouw eigen huis.



Ben je ook van plan om iets in huis te veranderen, maar mis je inzicht? Of wil je een totaal plaatje krijgen dat je helpt zorgeloos en vooral plezierig er naartoe te gaan werken?

Daar help ik je graag mee.


Het kan door een Op Maat Interieurontwerp, als je het groot gaat aanpakken, maar het kan ook door een online Interieuradvies Sessie, als je alleen maar een andere kijk op jouw interieur wilt.

Meer informatie over deze processen vind je hier. 

Graag tot ziens deze zomer! šŸ˜‰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten